Завършени проекти

view-3

Уникална със своята архитектура, местоположение, изпълнение и качество на строителството жилищна сграда, находяща се на адрес ул. „Лейтенант Минков” № 3.

Сградата е тип затворен мини комплекс, разполага с девет апартамента с площ от 62 до 262 кв.м. Намира се само на петдесет метра от Морската градина, на 7 минути от плажа и непосредствено в централната част на града в близост до Икономически университет – Варна.

Апартаментите се предлагат с индивидуална газова и отоплителна инсталация, климатизация, и други. Към всеки един от тях има маза и подземно паркомясто.

Фасадите на сградата и оградата са облицовани с естествен камък – травертин в два цвята, обръщанията на прозорците са от фризован врачански камък. Стълбищните площадки, стъпалата и обръщанията на входните врати и асансьора са от италиански гранит – „Paradiso”.

Оградата, парапетите по терасите и стълбището са направени от ковано желязо.

Входните врати са на италианската фирма “DIERRE” – блиндирани, от естествен фурнир – танганийски орех. Асансьорът е електрически, осем местен на „OTIS”. Входната и гаражната врати на сградата са на „HORMAN”. Дограмата е в цвят тъмен орех с профили ‘GEALAN’ – шест камерна, с троен стъклопакет и енерджи стъкла. Във всяка стая на апартаментите са монтирани климатици DAIKIN. Изолацията на сградата е направена от каменна вата на KNAUF.

На разположение на бъдещите собственици в задната част на двора е изграден кът за отдих и детска площадка.

Периферията на сградата и подземният паркинг са под видеонаблюдение. Апартаментите имат вградена система за охрана.

АКЦЕНТИ:

– на входа на Морската градина;
– луксозно изпълнение и високо качество на строителството;
– подземно паркомясто;
– сграда тип затворен комплекс;
– озеленен двор и детска площадка;
– апартаментите са с изложение И/Ю и З/Ю;
– видеодомофонна система;
– охранителни камери;
– СОД.

Разгледай АПАРТАМЕНТ 3 в 360°

Разгледай АПАРТАМЕНТ 4 в 360°

За да гледате визуализациите в 360° на PC, трябва да разполагате с последна версия на Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox или Microsoft Edge.
За да гледате визуализациите в 360° на мобилни устройства, трябва да разполагате последна версия на приложението YouTube за Android или iOS.
ГАЛЕРИЯ